Vlaeminck Architectuur is een jong en gedreven architectenkantoor en helpt u graag met het tot stand brengen van uw bouwproject.

Bij ons kan u vanaf de eerste kennismaking rekenen op een transparante en persoonlijke aanpak. Hierbij staat een open vorm van communicatie centraal. Door aandachtig te luisteren en gericht vragen te stellen ontstaat er een richtinggevend kader waarbinnen het ontwerp kan groeien.

Ons portfolio strekt zich uit van nieuwbouw- tot kleinschalige renovatieprojecten, in zowel moderne als landelijke bouwstijl. We gaan optimaal mee in de realisatie van uw wensen en houden daarbij rekening met het budget en de uitvoerbaarheid. Voor ieder project streven we naar een zuivere vorm van architectuur waarbij de aspecten tijdloosheid, duurzaamheid en functionaliteit centraal staan.

De begeleiding en ondersteuning van de bouwheer wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen. Gezien het bouwgebeuren steeds complexer wordt, staan we u met raad en daad bij gedurende alle facetten van het proces.  We staan garant voor het naleven van onze afspraken en zorgen dat u bij de realisatie van uw project niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Wil je graag meer te weten komen over onze aanpak of je (ver)bouwplannen bespreken? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.